Industrieel

Architectuur
als ode aan Noeste
historie

Inspirerend

Urban living in
Hardinxveld-
Giessendam

Aanbod

Woningen en
appartementen
aan de Merwede

Start verkoop lus 3 komt eraan!

Op een unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam vormen de 150 woningen en appartementen met een grote variatie aan woningtypes een exclusief project. Voor ieder dus wat wils in De IJzergieterij! Omdat De IJzergieterij zo’n omvangrijk project is, hebben we besloten om per lus in verkoop te gaan. Door op deze manier in verkoop te gaan kunnen we je optimaal helpen en begeleiden bij jouw keuze voor een woning in De IJzergieterij.

Lus 1 en 2 zijn in verkoop. De grondgebonden woningen van lus 1 zijn uitverkocht. Neem voor het actuele aanbod van de appartementen contact op met de makelaar. 

De grondgebonden woningen van lus 3 gaan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 in verkoop.

Meld je aan voor dit project en blijf als eerste op de hoogte van De IJzergieterij!

Wonen

De IJzergieterij wordt een wijk met een gevarieerd straatbeeld en industriële architectuur, in een zeer ruime variatie aan woningtypen. Opvallend zijn de hoogteniveaus, die de wijk een intiem en eigenzinnig karakter geven. Vanuit het dorp vormt het poortgebouw met appartementen de entree. De gezinswoningen in het hart liggen een niveau lager. Wel drie meter! Achter de woningen, aan de dijk, liggen de drie grote appartementenblokken. De appartementen aan de rivierzijde worden boven op de parkeerlaag gebouwd. De parkeerlaag ligt tegen de dijk aan en is door groen omsloten. De appartementen kijken over het dijkniveau heen zodat ze vrij zicht hebben op het water of zelfs de Biesbosch. Een waanzinnig uitzicht dat je ook hebt vanaf het uitnodigende plein aan de dijk.

Waterfront
appartementen

Trots aan de ‘skyline’ in De IJzergieterij staan drie appartement-gebouwen. Deze appartementen liggen pal aan de dijk en hebben zicht op de rivier en/of de levendige wijk zelf. Door de slimme indeling en het gevarieerde gevelontwerp is ieder appartement uniek. Stoer en industrieel van buiten, van binnen heerlijk ruim, licht en voorzien van alle luxe en eigentijds comfort.

Gezins
woningen

Het hart van de wijk wordt gevormd door speels gegroepeerde eengezinswoningen met fijne tuinen en veel aandacht voor groen. De forse woningen hebben standaard meerdere slaapkamers. Geweldig om hier te wonen met opgroeiende kinderen: met water en natuur in je achtertuin! In de wijk komen rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Compact Living
appartementen

In De IJzergieterij hebben ook singles en starters op de woningmarkt echt wat te kiezen. Op meerdere plaatsen in de wijk komen stoere, eigentijdse tweekamerappartementen: compact en praktisch ingedeeld qua woonprogramma en verrassend ruim en licht van binnen. Deze woningen liggen in het poortgebouw en in de appartementengebouwen bij het water.

Uitzicht

Een appartement is in basis al ontzettend comfortabel en van alle gemakken voorzien. Gelijkvloers wonen, parkeren in de ruime parkeergarage, pakketjes worden via het BringMe systeem aangenomen. Het uitzicht maakt het af en dan ook nog eens balkon op het zuiden.

Jouw plek.
jouw advies!

Zie jij jezelf wel wonen in De IJzergieterij, maar vind je het lastig om te kiezen of heb je bijzondere ideeën of wensen? Bel Thekla of Kees. Er is niemand die je zoveel kan vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Zij kunnen je ook helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in De IJzergieterij echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, verkoopmanager Gebroeders Blokland,
T +31 (0)85 - 06 63 199.
Kees Kooyman, makelaar / taxateur Kooyman Eigen Huis,
T +31 (0)184 - 499 444.

Meld je aan en blijft op de hoogte van De IJzergieterij

Bij het aanmelden wordt je automatisch ingeschreven voor de digitale update. Zo blijf je op de hoogte van de status van je woning en weet je wat er speelt in De IJzergieterij.

Ben je ook zo benieuwd? Meld je aan!