In De IJzergieterij heb je echt alle keus! Omdat De IJzergieterij zo’n omvangrijk project is, hebben we besloten om per lus in verkoop te gaan. Door op deze manier in verkoop te gaan kunnen we je optimaal helpen en begeleiden bij jouw keuze voor een woning in De IJzergieterij. Lus 3 omvat: tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Alle gezinswoningen liggen in het hart van de wijk of aan de groene rand die de wijk omzoomt. Pak nu deze laatste kans om te wonen in De IJzergieterij en meld je aan!

Industrieel

Architectuur
als ode aan Noeste
historie

Inspirerend

Urban living in
Hardinxveld-
Giessendam

Aanbod lus 3

Eigentijdse
stoere gezinswoningen

Aanbod

Zoveel energie bespaar jij in De IJzergieterij

Energiezuinigheid is in deze tijden heel erg belangrijk. Wanneer je in een goed geïsoleerd huis woont, heb je minder energie nodig voor opwarming.

Allerlaatste appartementen

Heb je liever de voordelen van een Large appartement? Er zijn er nog twee (bnr. 20 en 26). Deze Large appartementen beschikken over een fantastische woonruimte, waar je in de inrichting ‘grote gebaren’ kunt maken. Een zware U-vormige bank bij het terras, een eettafel van 4 meter met 10 stoelen… Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars.

Thekla Trouw, makelaar Gebroeders Blokland
T +31 (0)85 - 06 63 199.
Kees Kooyman, makelaar / taxateur Kooyman
Eigen Huis, T +31 (0)184 - 499 444.

Wonen

De IJzergieterij wordt een wijk met een gevarieerd straatbeeld en industriële architectuur, in een zeer ruime variatie aan woningtypen. Opvallend zijn de hoogteniveaus, die de wijk een intiem en eigenzinnig karakter geven. Vanuit het dorp vormt het poortgebouw met appartementen de entree. De gezinswoningen in het hart liggen een niveau lager. Wel drie meter! Achter de woningen, aan de dijk, liggen de drie grote appartementenblokken. De appartementen aan de rivierzijde worden boven op de parkeerlaag gebouwd. De parkeerlaag ligt tegen de dijk aan en is door groen omsloten. De appartementen kijken over het dijkniveau heen zodat ze vrij zicht hebben op het water of zelfs de Biesbosch. Een waanzinnig uitzicht dat je ook hebt vanaf het uitnodigende plein aan de dijk.

Gezinswoningen

Het hart van de wijk wordt gevormd door speels gegroepeerde eengezinswoningen met fi jne tuinen en veel aandacht voor groen. De forse woningen hebben
standaard meerdere slaapkamers. Geweldig om hier te wonen met opgroeiende kinderen: met water en natuur in je achtertuin! Of je nu kiest voor een tussenwoning of hoekwoning uit lus 3.

Tweekappers

Indrukwekkende tweekappers met een bijzondere U-vormige living. Het middenstuk kun je gebruiken voor een speel- of zithoek, of je kunt denken aan gave stalen deuren, open dankzij het glas maar mét de optie de ruimtes te scheiden. In lus 3 zijn meerdere tweekappers gesitueerd.

Vrijstaand

In lus 3 verrijzen ook enkele vrijstaande woningen. De U-vormige living in de vrijstaande woning maakt alle woonideeën mogelijk, zoals een leefkeuken een
10-persoons eettafel. Een megagrote bank en extra zitje oriënteer je op de tuin om lekker naar buiten te kijken.

Jouw plek.
jouw advies!

Zie jij jezelf wel wonen in De IJzergieterij, maar vind je het lastig om te kiezen of heb je bijzondere ideeën of wensen? Bel Thekla of Kees. Er is niemand die je zoveel kan vertellen over wat er allemaal kan en mag in deze unieke wijk. Zij kunnen je ook helpen je financiële plaatje rond te krijgen en meedenken hoe je van jouw woning in De IJzergieterij echt helemaal jouw plek maakt.

Thekla Trouw, verkoopmanager Gebroeders Blokland,
T +31 (0)85 - 06 63 199.
Kees Kooyman, makelaar / taxateur Kooyman Eigen Huis,
T +31 (0)184 - 499 444.

Meld je aan en blijft op de hoogte van De IJzergieterij

Bij het aanmelden word je automatisch ingeschreven voor de digitale update. Zo blijf je op de hoogte van de status van je woning en weet je wat er speelt in De IJzergieterij.

Ben je ook zo benieuwd? Meld je aan!