In De IJzergieterij komt een grote variatie aan woningtypes. Zo zijn er 9 Compact living en 13 Compact Plus appartementen in het Poortgebouw bij de wijkentree en in de drie appartementengebouwen aan het water. In deze appartementengebouwen komen verder penthouses en in totaal 71 appartementen in verschillende afmetingen: 16 Mid size, 15 Large, 28 XL Large en 12 XL Exclusive appartementen. De 51 eengezinswoningen liggen in het hart van de wijk of aan de groene rand die de wijk omzoomt: er komen 5 vrijstaande woningen, 12 tweekappers, 14 hoek- en 20 tussenwoningen.

Poortgebouw

Appartement Compact
Compact Living

Poortgebouw

Appartement Plus
Compact Living

Waterfront

Appartement Mid Size
Waterfront Appartementen

Waterfront

Appartement Large
Waterfront Appartementen

Waterfront

Appartement Extra Large
Waterfront Appartementen

Waterfront

Appartement XL Exclusive
Waterfront Appartementen

Centraal

Hoekwoning
Gezins Woningen

Centraal

Rijwoning
Gezins Woningen

Centraal

Tweekapper
Gezins Woningen

Centraal

Vrijstaande Woning
Gezins Woningen

Industriƫle keuken?

Een eetbar bij het kookeiland… of toch een 8-persoons eetkamertafel? Alles kan in de woonkeuken in je woning of appartement in De IJzergieterij. Aansluitend op de industriële architectuurstijl van De IJzergieterij, kan de keuken een echte sfeerbepaler vormen voor het hele interieur, met een hoofdrol voor greeploze of juist stoere, robuuste fronten, high end apparatuur en bijvoorbeeld een betonnen werkblad. Je huis inrichten? Dat begint in je keuken!

Stijlvolle luxe

Van de robuuste, industriële architectuurstijl is aan de binnenzijde niet veel te merken. Sterker nog: de woningen en appartementen kennen een zeer hoog niveau van afwerking en zijn met veel raffinement, luxe en comfort uitgevoerd. De ruime badkamers zijn in basis al voorzien van kwalitatief groot formaat tegelwerk en tijdloos, strak sanitair.

Meld je aan en blijft op de hoogte van De IJzergieterij

Bij het aanmelden wordt je automatisch ingeschreven voor de digitale update. Zo blijf je op de hoogte van de status van je woning en weet je wat er speelt in De IJzergieterij.

Ben je ook zo benieuwd? Meld je aan!