De verkoop van De IJzergieterij lus 3 is in volle gang!
In deze laatste lus van dit prachtige project aan de rivier de Merwede realiseren we nog 35 bijzondere woningen. Je vindt hier tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Er zijn nog maar een paar woningen te koop, zie jij jezelf hier volgend jaar ook wonen?

Bekijk hieronder de nog beschikbare woningen in de online woningconfigurator.

Pak nu deze laatste kans om te wonen in De IJzergieterij en schrijf je in!

Kies hier jouw droomwoning (lus 3)

Centraal

Hoekwoning
Gezins Woningen

Centraal

Tussenwoning
Gezins Woningen

Centraal

Tweekapper
Gezins Woningen

Centraal

Vrijstaande Woning
Gezins Woningen

Inclusief

Wonen in De IJzergieterij is al top, maar komt ook nog eens inclusief heel veel extra’s en service: zo koop je je nieuwe woning inclusief eigentijds sanitair en tegelwerk dat speciaal is geselecteerd voor De IJzergieterij.

Kies je voor deze badkamer, dan is die dus inbegrepen in de v.o.n. prijs! Daarnaast is je woning voorzien van een Smart Home Systeem. Ontdek het zelf…

Inclusie grote merken:

siemens.png
grohe.png
villeroy-boch.png
whirlpool.png

Ontwerp je droomkeuken

In jouw woning zorgen wij voor alle voorbereidingen om de keuken van je dromen te plaatsen. Samen met een van onze vaste partners kun je ervoor kiezen om een keuken te ontwerpen en deze door hen te laten plaatsen.

Mét een parel van een badkamer

Datzelfde geldt voor de prachtige badkamer (en toilet) met modern sanitair en tegelwerk. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de v.o.n. prijs van je woning. Hierbij heb je bovendien de keuze uit verschillende kleuren tegels, zonder meerprijs! Voor alle woningtypes is een fraaie en complete badkamer ontworpen.

Fibaro “Smart home systeem”

In basis een slimme woning

Als extra service is je woning ingericht met het Fibaro ‘Smart home systeem’ (basis). Dit betekent dat de lichtpunten boven de eettafel, in de woonkamer en in de keuken ‘smart’ zijn uitgevoerd: naast de traditionele lichtknop, kun je de lampen ook met je smartphone aan en uit zetten. Bovendien is je woning voorbereid op meer digitaal wooncomfort in de toekomst.

EXTRA

Als toekomstige bewoner van De IJzergieterij sta je voor een belangrijk vraagstuk: hoe maak ik van mijn nieuwe huis een echt thuis? Na oplevering snel en zorgeloos wonen kan als je kiest voor

een interieurpakket. De wanden keurig afgewerkt, vloer gelegd, gordijnen ingehangen, een plafondhoge maatwerkkast en het licht brandt als je binnenstapt. Wie wil dat nou niet!

Home Made By

Design Date bij een optioneel interieurpakket

Je interieur moet perfect passen bij wie je bent en hoe voor jou thuis voelt. Samen met Home Made By bieden wij daarom een interieurpakket mét de Design Date aan. Een Design Date is een eerste kennismaking met een interior designer waarin hij of zij een Design Plan 2D schetst voor iedere ruimte. Het plan vormt een onderdeel van de optionele interieurpakketten waaruit je kunt kiezen. Je ontvangt aansluitend een maatwerk aankoopadvies met producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw pakketkeuze.