Energiezuinigheid is in deze tijden heel erg belangrijk. Wanneer je in een goed geïsoleerd huis woont, heb je minder energie nodig voor opwarming. Met een nieuwbouwwoning ondervang je bovendien toekomstige regelgeving van de overheid om over te schakelen op een gasloos systeem. Een warmtepomp is tegenwoordig de standaard. Nieuwbouwwoningen voldoen aan de huidige energiezuinige eisen, waardoor je zelf niet meer hoeft te verduurzamen. Met de keuze voor nieuwbouw, maak je een toekomstbestendige afweging!

Lage energielasten

Voortvloeiend uit die toekomstgerichte, energiezuinige bouwwijze, profiteer je met een nieuwbouwwoning ook van lage energielasten door bijvoorbeeld de energieopwekking met zonnepanelen. Het daaraan gekoppelde voordeel is een prettig leefklimaat: vloerverwarming biedt namelijk een constante temperatuur. En het ventilatiesysteem meet en regelt automatisch de luchtkwaliteit. De waarde van een nieuwbouwwoning is stabiel: energiezuinige woningen zijn gewild en daardoor behouden zij hun waarde.

Flexibiliteit

Ken je dat: een stopcontact te weinig, of op een onhandige plek? Of een badkamer die net te klein is naar je zin? Punten die je met jouw keuze voor nieuwbouw vóór bent. Dat zijn details die je al voor oplevering kunt bepalen! De IJzergieterij is zelfs zo flexibel, dat je slaapkamers kunt samenvoegen of een inloopkast kunt overwegen!

Beleven

Ten slotte biedt nieuwbouw zekerheid: er zit vaak op een groot aantal onderdelen lang garantie. Los daarvan is leven in een nieuwbouwwijk een gedeelde beleving. Samen met uw buren maak je dezelfde ervaringen door en beleef je het gemak van wonen in een nieuwwoning van De IJzergieterij.

Meld je aan en blijf op de hoogte van De IJzergieterij

Bij het aanmelden word je automatisch ingeschreven voor de digitale update. Zo blijf je op de hoogte van de status van je woning en weet je wat er speelt in De IJzergieterij.

Ben je ook zo benieuwd? Meld je aan!