Extra

Alle woningen en appartementen in De IJzergieterij zijn in basis héél compleet uitgevoerd. Wil je het nóg luxer? Kies dan voor een upgrade. Brochures hiervan kun je vinden op deze website onder downloads. Heb je hele andere ideeën? Ga dan eens langs bij onze partner Middelkoop. Als extra service in De IJzergieterij krijg je persoonlijk interieuradvies van een interior designer die al precies weet wat er kan in de woningen en appartementen in De IJzergieterij.

siemens.png
grohe.png
villeroy-boch.png
whirlpool.png

Middelkoop Culemborg

Laat je inspireren bij Middelkoop

Heb je speciale wensen voor je keuken of badkamer? Ook dat kan natuurlijk. Bij Middelkoop in Culemborg zit een adviseur voor je klaar om je te inspireren en adviseren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken jullie samen de mogelijkheden in De IJzergieterij en maakt hij een 3D tekening in kleur. De nieuwe leidingtekeningen worden daarna naar Gebroeders Blokland verzonden.

Home Made By

Design Date bij een optioneel interieurpakket

Je interieur moet perfect passen bij wie je bent en hoe voor jou thuis voelt. Samen met Home Made By bieden wij daarom een interieurpakket mét de Design Date aan. Een Design Date is een eerste kennismaking met een interior designer waarin hij of zij een Design Plan 2D schetst voor iedere ruimte. Het plan vormt een onderdeel van de optionele interieurpakketten waaruit je kunt kiezen. Je ontvangt aansluitend een maatwerk aankoopadvies met producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw pakketkeuze.