Verkoop

De definitieve verkooptekeningen en plattegronden zijn te vinden bij downloads in het menu.

Op de website staat de online woningconfigurator. Hierin kun je alle mogelijke opties bekijken en selecteren.

Dit is geen probleem. Als je de woning koopt, kunnen de gegevens aangevuld worden.

Financieel

Uiterlijk 1 maand voordat je naar de notaris gaat moet jouw hypotheek compleet zijn. Wel is het e.e.a. afhankelijk van rentestanden en offerte geldigheid. 

Bij transport van de grond wordt een deel van de koop- en aannemingssom in rekening gebracht.

Opties/keuzes

De woningen van De IJzergieterij worden voorzien van een compleet afgewerkte badkamer en de voorzieningen voor aansluiting van de keukeninstallatie. Verder is de woning voorzien van een duurzaam klimaatsysteem welke in basis vanuit een huurconcept wordt aangeboden. Dit klimaatsysteem kan optioneel afgekocht worden.

In de online woningconfigurator laten we alle mogelijke ruwbouw- en afbouwopties zien. Voor alle woningen zijn inmiddels de ruwbouwopties bepaald. Eventuele andere ruwbouwopties zijn alleen nog mogelijk i.o.m. de aannemer. Vraag de makelaar hiervoor naar de mogelijkheden.

Afbouwopties kunnen gekozen worden tijdens het woonwensengesprek die na het tekenen van de KAO zal worden ingepland met uw persoonlijke klantadviseur.

Nee, je bent hiertoe niet verplicht. 

De warmtepomp zorgt voor verwarming in de winter en topkoeling in de zomer. Met de topkoeling kan de woning een aantal graden gekoeld worden.

Bij een aantal bouwnummers is het mogelijk om de berging te verlengen. De mogelijkheden staan na start verkoop in de woningconfigurator.

In de woningconfiguartor kun je uit diverse indelingen kiezen. Is dit niet naar jouw wens? Dan kun je de indeling zelf verzorgen na de oplevering van de woning.

Bouw

Naar verwachting start de bouw begin 2024.

De bouwtijd van het totale project is circa 1 jaar.

In veel gevallen kan dit vergunningsvrij gerealiseerd worden. Gebroeders Blokland kan tijdens de bouw geen voorbereidingen realiseren en ook geen aanbouw realiseren na oplevering.

Nee, dit is niet mogelijk. De positie van de woning is vastgelegd in de bouwvergunning.

Algemeen

Het ingediende bezwaar van de omwonenden heeft geen gevolgen voor de bouw van De IJzergieterij. De bouwvergunning is onherroepelijk en hier kan geen bezwaar meer tegen worden ingediend. 

De bouw van de eerste 16 grondgebonden woningen en 99 appartementen gaat onverminderd door en we verwachten Q1 2024 te starten met de bouw van de laatste woningen. 

De m2 staan vermeld in de online woningconfigurator die op de website staat. Daarnaast zal er per bouwnummer een kavelpaspoort beschikbaar zijn.

Deze is in het kavelpaspoort opgenomen.

Ja, de wijk zal voorzien worden van glasvezel.