Verkoop

Alle grondgebonden woningen uit de voorgaande lussen zijn verkocht. Wel is er nog een appartement uit lus 1 beschikbaar. Neem hiervoor contact op met één van onze makelaars.

De verkoop van De IJzergieterij lus 3 is gestart op dinsdag 28 maart 2023 om 16.00 uur. Vanaf dit moment kun je in jouw persoonlijke online accountomgeving op de website jouw inschrijving op een specifiek bouwnummer(s) compleet maken. De inschrijfperiode is gesloten op donderdag 6 april om 12.00 uur, aansluitend heeft er deze middag de toewijzing plaatsgevonden. Alle gelukkige kandidaten zijn zo snel mogelijk door één van de makelaars gebeld.

De verkoop van De IJzergieterij lus 3 is gestart op dinsdag 28 maart 2023.

De definitieve prijzen zijn bekend en zijn zichtbaar in de online woningconfigurator en bij de downlaods op de website zichtbaar.

De definitieve verkooptekeningen en plattegronden zijn beschikbaar en te vinden bij downloads in het menu.

Op de website staat de online woningconfigurator. Hierin kun je alle mogelijke opties bekijken en selecteren.

De verkoop zal met een toewijzing plaatsvinden. Hierbij hebben degene die tijdens de previewfase hun woningvoorkeur aan ons kenbaar hebben gemaakt voorrang ten opzichte van degene die dit niet hebben gedaan.

Dit is geen probleem. Als je de woning koopt, kunnen de gegevens aangevuld worden.

Financieel

Uiterlijk 1 maand voordat je naar de notaris gaat moet jouw hypotheek compleet zijn. In de huidige tijd kan het verstandig zijn om je hypotheek al snel te regelen. Wel is het e.e.a. afhankelijk van rentestanden en offerte geldigheid. 

Bij transport van de grond wordt een deel van de koop- en aannemingssom in rekening gebracht.

Opties/keuzes

De woningen van De IJzergieterij worden voorzien van een compleet afgewerkte badkamer en de voorzieningen voor aansluiting van de keukeninstallatie. Verder is de woning voorzien van een duurzaam klimaatsysteem welke in basis vanuit een huurconcept wordt aangeboden. Dit klimaatsysteem kan optioneel afgekocht worden.

In de woningconfigurator die online staat kun je al het mogelijke meerwerk bekijken. Hierin staan alle ruwbouwopties en afbouwopties. Denk ook aan de afwerking van de vloer, wanden, ramen en de tuin.

Nee, je bent hiertoe niet verplicht. 

De warmtepomp zorgt voor verwarming in de winter en topkoeling in de zomer. Met de topkoeling kan de woning een aantal graden gekoeld worden.

Bij een aantal bouwnummers is het mogelijk om de berging te verlengen. De mogelijkheden staan na start verkoop in de woningconfigurator.

In de woningconfiguartor kun je uit diverse indelingen kiezen. Is dit niet naar jouw wens? Dan kun je de indeling zelf verzorgen na de oplevering van de woning.

Bouw

Naar verwachting start de bouw in Q1 2024.

De bouwtijd van het totale project is circa 1 jaar.

In veel gevallen kan dit vergunningsvrij gerealiseerd worden. Gebroeders Blokland kan tijdens de bouw geen voorbereidingen realiseren en ook geen aanbouw realiseren na oplevering.

Nee, dit is niet mogelijk. De positie van de woning is vastgelegd in de bouwvergunning.

Algemeen

De m2 staan vermeld in de online woningconfigurator die op de website staat. Daarnaast zal er per bouwnummer een kavelpaspoort beschikbaar zijn.

Deze is in het kavelpaspoort opgenomen zijn.

Ja, de wijk zal voorzien worden van glasvezel.