Inclusief

Wonen in De IJzergieterij is al top, maar komt ook nog eens inclusief heel veel extra’s en service: zo koop je je nieuwe woning of appartement inclusief een prachtige kwaliteitskeuken, eigentijds sanitair en tegelwerk dat speciaal is geselecteerd voor De IJzergieterij. Kies je voor deze keuken en badkamer, dan is dat dus allemaal inbegrepen in de v.o.n. prijs! Daarnaast is je woning of appartement voorzien van een Smart Home Systeem en woon je in je appartement gastvrij én veilig dankzij ‘Bringme’. Ontdek het zelf…

Inclusief grote merken:

siemens.png
grohe.png
villeroy-boch.png
whirlpool.png

Inclusief droomkeuken

Bij je woning of appartement zit standaard een complete keuken inclusief apparatuur. Onze keukenpartner heeft voor ieder appartement in De IJzergieterij een maatwerk keukenvoorstel ontworpen. Kies je voor deze stijlvolle keuken, dan zijn de kosten inbegrepen in de v.o.n. prijs.

Mét een parel van een badkamer

Datzelfde geldt voor de prachtige badkamer (en toilet) met modern sanitair en tegelwerk. Ook de kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de v.o.n. prijs van je woning of appartement. Hierbij heb je bovendien de keuze uit verschillende kleuren tegels, zonder meerprijs! Voor alle woningtypes is een fraaie en complete badkamer ontworpen.

Bringme

Met digitale conciërge

Bringme laat zich het best omschrijven als een slimme ‘deurbel’ met digitale conciërge. Wordt er aangebeld? Bringme registreert bezoekersbeelden en opent de deur. Op de videofoon én op je smartphone zie je wie er voor de deur staat. Koeriers en maaltijdbezorgers krijgen beperkte toegang en duidelijke instructies om contactloos te leveren in een speciale kluis zodat je pakketje veilig is totdat je thuis bent.

Fibaro “Smart home systeem”

In basis een slimme woning

Als extra service is je appartement ingericht met het Fibaro ‘Smart home systeem’ (basis). Dit betekent dat de lichtpunten boven de eettafel, in de woonkamer en in de keuken ‘smart’ zijn uitgevoerd: naast de traditionele lichtknop, kun je de lampen ook met je smartphone aan en uit zetten. Bovendien is je woning voorbereid op meer digitaal wooncomfort in de toekomst.