Inclusief

Wonen in De IJzergieterij is al top, maar komt ook nog eens inclusief heel veel extra’s en service: zo koop je je nieuwe woning inclusief eigentijds sanitair en tegelwerk dat speciaal is geselecteerd voor De IJzergieterij. Kies je voor deze badkamer, dan is dat dus inbegrepen in de v.o.n. prijs! Daarnaast is je woning voorzien van een Smart Home Systeem. Ontdek het zelf…

Inclusief grote merken:

siemens.png
grohe.png
villeroy-boch.png
whirlpool.png

Ontwerp je droomkeuken

In jouw woning zorgen wij voor alle voorbereidingen om de keuken van je dromen te plaatsen. Samen met een van onze vaste partners kun je ervoor kiezen om een keuken te ontwerpen en deze door hen te laten plaatsen.

Mét een parel van een badkamer

Datzelfde geldt voor de prachtige badkamer (en toilet) met modern sanitair en tegelwerk. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij de v.o.n. prijs van je woning. Hierbij heb je bovendien de keuze uit verschillende kleuren tegels, zonder meerprijs! Voor alle woningtypes is een fraaie en complete badkamer ontworpen.

Fibaro “Smart home systeem”

In basis een slimme woning

Als extra service is je woning ingericht met het Fibaro ‘Smart home systeem’ (basis). Dit betekent dat de lichtpunten boven de eettafel, in de woonkamer en in de keuken ‘smart’ zijn uitgevoerd: naast de traditionele lichtknop, kun je de lampen ook met je smartphone aan en uit zetten. Bovendien is je woning voorbereid op meer digitaal wooncomfort in de toekomst.