Open Huis op donderdag 2 mei

Wil je dit stoere project eens met eigen ogen bekijken? Kom dan naar ons Open Huis aanstaande donderdag 2 mei tussen 15.00 en 17.00 uur!   Twijfel jij al een tijdje of dit jouw nieuwe plek is? Grijp dan nu deze kans!

Er zijn op dit moment nog 6 woningen beschikbaar in De IJzergieterij: 4 stoere tweekappers en 2 vrijstaande woningen. Je kunt deze fantastische locatie en één van de huizen nu met eigen ogen komen bekijken!
 
Onze makelaars staan donderdagmiddag voor je klaar in een prachtige tweekapper. Deze woning is bijna af en wordt binnenkort aan de gelukkige kopers opgeleverd. Voor jou een perfect moment om een goed beeld te krijgen van de vergelijkbare woningen van deze laatste fase die nog te koop staan!
 
En ook goed om te weten: deze laatste woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 opgeleverd!
 
Aanmelden of vrijblijvend even binnenlopen?
Via je persoonlijke omgeving kun je je aanmelden voor dit Open Huis. Dan weet je zeker dat de makelaar op dit tijdslot ook even tijd heeft om al jouw vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je op de dag zelf ook even binnenlopen. We zijn aanwezig tussen 15.00 en 17.00 uur.
 
Het adres is Rivierdijk 760. Eén van onze collega's zal bij de ingang staan om je welkom te heten en door te verwijzen naar de woning. Deze straat is donderdag 2 mei geen bouwterrein meer, dus een bouwhelm is niet nodig. Wel raden we je aan om stevige schoenen aan te doen die vies mogen worden. Het onstuimige weer van de laatste dagen is in combinatie met het zand op de bouwplaats een goed recept voor modder.
 
Heb je interesse in een van de laatste woningen, maar komt 2 mei niet uit? Neem dan contact op met één van onze makelaars! Zij staan elke dag voor je klaar om al jouw vragen over dit project te bespreken. Maak snel een afspraak!